img

От подигравки в училище до Мис Англия! Невероятната история на Джесика:

/
/
/
1105 Views

Новата Мис Англия е всичко друго, но не и поредната безмозъчна красавица! Джесика Гиген е на 26, с огнени коси, сияйна усмивка и перфектен тен. За фигурата – да не говорим!

Но на новата мис надали й се е струвало възможно случилото си, докато е била малко момиче.

мис Англия

Джесика е студентка по авиационно инженерство и новата Мис Англия.

Тя победи точно 30 свои конкурентки на конкурса за красота, проведен в Бирмингам.

Джесика Гиген мис Англия

Джес била типично рижо детенце – сладко и усмихнато, на което обаче другите деца в училище се подиграват много заради силния цвят на косата, кривите зъбки и очилата. Толкова обиждана и подигравана е от съучениците си, че, за да избегне тормоза, е принудена да яде училищния си обяд в тоалетната.

Джесика Геген

Днес тя е най-красивото момиче в Англия, следователно допускаме, че недоброжелателите й нямат повече аргументи за омраза. За завист – да, защото Джесика ще представя страната си на Мис Свят.

мис Англия 2022

С успеха си Джесика се надява да повиши самочувствието на децата с естествена рижа натура.

Освен като модел, Джесика помага за набирането на над £6000 за местни благотворителни организации, а през 2021 г. тя събира и средства за каузата “Красота с цел”, приканвайки инфлуенсъри и модели да използват своята позиция, за да помагат на хора и животни в нужда.

Джесика Геген пилот

„Никога досега не е имало червенокоса Мис Англия. Вярвам, че печелейки тази титла, ще насърча децата, които са обект на подигравки заради външния вид и цвета на косите им“, каза тя. „Цялото ми приключение с Мис Англия бе, защото искам да подчертая този проблем.

Има деца, които преминават през същите неща като мен и искам да им докажа, че и това не трае вечно. Винаги има светлина в края на тунела”.

Според нас Джесика е една достойна победителка, която вдъхновява хиляди момичета по света.

Историята на Джесика Гиген

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook