img

6 трупа, в това число полицай, след касапницата в Ню Джърси (ВИДЕО)

/
/
/
374 Views

Един полицай, трима цивилни жители и двама заподозрени са загиналите след многочасовата драматична ситуация в Джърси Сити, Ню Джърси. 

39-годишният полицай Джоузеф Сийлс е бил застрелян и починал на място от двама неназовани заподозрени, които след това отвлекли товарен автомобил, убивайки трима цивилни в магазин за вино, научи ТРГ.

Стрелците впоследствие са се включили в продължителна престрелка с полицията преди да бъдат ликвидирани. Шокиращо видео от очевидец показва момента, в който друг полицейски служител е ранен от стрелба от мощните пушки на заподозрените по време на инцидента. Джоузеф Сийлс е женен баща на пет деца, член на отдела CeaseFire, специален екип, който се опитва да деескалира насилието с оръжия и да премахне огнестрелното оръжие по улиците.

6 трупа след касапницата в Ню Джърси

Убитият спецполицай е баща на 5 деца

Около 12.30 ч. местно време Сийлс се приближил до двамата заподозрени около гробище като част от разследване и бил застрелян, според шефа на полицията в Джърси Сити Майкъл Кели. Заподозрените, за които полицията твърди, че и двамата са били мъже, въпреки предишните съобщения, че има и жена, след това са се насочили с отвлечената машина в магазина, убивайки там трима цивилни, преди да умрат в дългата престрелка със служителите на реда. Полицията твърди, че към този момент не разполагат с доказателства, че инцидентът е свързан с терор или престъпления от омраза и че ситуацията е приключила.

Инцидентът е ужасил жителите, като стрелбата се е чувала часове наред, а най-малко двама полицаи са били ранени. И двамата са прегледани и освободени от болницата в добро състояние. Произшествието бе свързано и с противоречиви информации за стрелците, броя им и последователността на събитията, като все още много от детайлите продължават да се изясняват. Според информацията на ABC, стрелбата е започнала поради неуспешна сделка за закупуване на наркотици.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook