img

Гонят Милин от „Фермата“: Иван напусна шоуто заради ударен шамар на Елизабет

/
/
/
511 Views

Снощи Иван Милин беше изгонен от риалити предаването „Фермата“, научи trg. Такова решение са взеха продуцентите на шоуто, които трябваше да преценят дали мачото ще продължи в битката за голямата награда от 100 000 лева.

В предаването в понеделник вечерта хомофобът удари шамар на клетата Елизабет. Според йерархията в шоуто, Митко Димитров даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой вътре на Милин. Бети направи забележка на Милин, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар.

Гонят Милин от Фермата

Елизабет понесе гнева на Милин

Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците. В крайна сметка Иван се извини на Елизабет, но трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си.

От предаването вече са решили, че не толерират агресията и Милин ще напусне шоуто тази вечер. Продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов бяха категорични, че насилието над жени не може да се толерира и затова бяха твърди в решението си, че трябва да се разделят с Милин. Той от своя страна призна, че е посегнал на предишната си приятелка и това била причината да се разделят. Елизабет пък сподели, че може би сама си е виновна за шамара, но продуцентът Иван Христов контрира, че нито една дама не бива да си мисли подобни неща и никоя жена не заслужава да бъде бита.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook