img

Какво представляват детските триколки

/
/
/
654 Views

Прохождането на детето е свързано с пълна подмяна на използваните досега бебешки пособия и дори играчки.

След като вече е открило свободата на движение, жаждата му за изследване на света става нестихваща, а родителите му трябва да го подкрепят в този негов ентусиазъм и нов етап от живота. Съвременните детски триколки са чудесно средство за придвижване, когато малкото вече може да върви, но се изморява бързо и се нуждае от чести почивки. Те са продължение на стандартната количка, която се използва най-интензивно през първите 2 години.

За какво се използват детските триколки

Снабдени са с колела и с педали и могат да се използват както с родителски контрол, така и самостоятелно от детето. Някои са предназначени за бутане, а други са снабдени с опция сън. Могат да се открият дори и модели за близнаци, както и акумулаторни коли, които са една от новостите при този вид стоки за най-малките. Детските триколки имат предимно практическа насоченост, но освен това осигуряват на хлапето и голяма доза забавление. Налични са с атрактивен дизайн и в различни цветове, които придават дизайнерско излъчване на пособието за придвижване.

В какви разновидности можем да ги открием

Ако е време да купите детска триколка за своето малко съкровище, трябва да сте добре запознати с разнообразието от модели, което в магазин Raya Toys е много голямо:

  • От 18 месеца до 5 години;
  • От метал и пластмаса;
  • За момичета, за момчета, универсални;
  • На марки, като Azaria, Byox, Dolu, Hauck, Kikka Boo, Moni, Lorelli и др.;
  • Серии, като Cars, Superman, Transformers и др.

Изобилието е факт, а Вие имате отговорната задача да прецените кой точно модел детска триколка би бил най-подходящ за Вашата рожба. Най-важното е да се съобразите с възрастта на момичето или момчето, за да купите изцяло адаптиран към двигателните му умения модел пособие за бутане и каране. То може да се предложи и на дечица на 1 годинка, стига да е снабдено с необходимите функционалности и удобства.

Защо да ги купим от Raya Toys

Когато избираме стоки за деца, качеството е първото нещо, на което обръщаме внимание. Цената, разбира се, е също важен критерий дали да купим или не конкретен вид детска триколка, за която се предполага, че ще използва и немалко време. Доверете се на магазин Raya Toys, където ще намерите:

  • Поносими цени за висококачествени предложения;
  • Богат асортимент от стоки за бебета и деца;
  • Специални отстъпки и намаления;
  • Професионално консултиране и любезно обслужване.

Животът на всяко дете трябва да е низ от радостни събития и щастливи емоции, които с Raya Toys ще превърнете в част от своето ежедневие.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook