img

Как да си направим вода на дълголетието сами

/
/
/
393 Views

Живата вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от редица заболявания, научи trg.

Нарича се още водата на дълголетието и се препоръчва особено при стомашно-чревни неразположения, чернодробни увреждания, бъбречнокаменна болест, заболявания на сърдечносъдовата система и други. Лековита е и след дълго боледуване или излагане на токсично въздействие.

Срокът за съхранението на свойствата ѝ е около седем часа. Достатъчно е да се приема по 0,5 до 1 литър на ден в продължение на поне 7 дни. За да си я приготвите, трябва да налеете в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата.

Оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана.

Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената. След това пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев двуокис, покрийте я с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърляте долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства.

Тя е структурирана и наситена със силиций – необходим микроелемент, чиято липса или недостиг пречи на усвояването на всички останали. Получената вода поставете в камерата на хладилника.

Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя вреди на организма. Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука.

Когато 2/3 от водата замръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата. Оставете леда да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича протиева. И накрая, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепите още повече структурата ѝ.

ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook