img

Войната между Принцеса Даяна и Камила Паркър

/
/
/
1278 Views

Официалната причина за развода на Чарлз и Даяна са изневерите му с Камила Паркър

След 15 години брак принц Чарлз и принцеса Даяна се развеждат през 1996 г. Няколко месеца по-късно, на 31 август 1997 г., майката на принцовете Уилям и Хари намира смъртта си в автомобилна катастрофа. И докато това са добре известни ни факти, ето какво вероятно не знаем.

Официалната причина за развода на Чарлз и Даяна са изневерите му с Камила Паркър. За третия човек в брака им се разбра още преди финансирането на развода. Но какво друго е предприела Лейди Ди, освен да поиска да остане неомъжена?

След като разбира какви ги върши зад гърба й принцът, Даяна решава, че няма да влиза в ролята на жертва и тихо да ближе раните от унижението. Вместо това тя заема нападателна позиция. А първата среща очи в очи между нея и Камила след разкритията кара принц Чарлз да иска да се скрие вдън земя.

 

Източник: Instagram / Diana Princess Of Wales

Случката се разиграва на юбилея на сестрата на Камила. В последния момент Даяна изненадва всички с решението си да присъства на купона, където са и все още законният й съпруг и неговата любовница.

Въпреки че двете дами са имали що-годе добри отношения преди, разкритията за аферата неминуемо ги преместват към точката на замръзване. Така в онази вечер появата на Даяна кара Чарлз и Камила да се изпарят от партито. Но тя тръгва да ги търси, решена да си отмъсти за унижението.

Любовниците се оказват на долния етаж, говорейки със свой приятел, пише lifestyle.bg. Лейди Ди е притеснена от Камила, но и решена да действа. Моли мъжете да ги оставят насаме и започва вероятно най-трудния разговор в живота си.

Даяна заявява на Камила, че не иска да стои на пътя, по който са тръгнали с Чарлз. Не иска обаче и да се държат с нея, сякаш е идиот, защото много добре знае какво се случва между тях двамата и цирковете са излишни.

 

 

Източник: GettyImages

Камила пък й отвръща, че е имала всичко, което иска, всички мъже по света са влюбени в нея; има и две страхотни деца. Затова и се чуди какво иска от нея, пише Express.

„Искам си съпруга“, отвръща й Даяна. Но така и не си го получава обратно…

Тези разкрития идват от биографичната книга Diana: Her True Story, където са поместени откъси от десетки записи на Лейди Ди, в които споделя най-съкровените си моменти.

Марица
Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook