img

Папата целува по главата бебе, което има рядък вид тумор – 2 месеца по-късно, родителите разбират нещо изумително

/
/
/
2289 Views

Има моменти в живота, които оставят ярко във вашата памет, без значение колко време е минало.

Много неща бледнеят в сравнение с това, което семейство Маскиантонио и дъщеря им Джана се срещнаха с папа Франциск във Филаделфия. Семейството се обадило на приятел, който работи във ФБР да им помогне да се срещнат с папата, разбра TRG.

Бебе с туморМалката Джана била диагностицирана с изключително рядък вид тумор, който нямало как да се излекува. Семейството се опитва лично детето да получи благословия от папа Франциск в центъра на Филаделфия. Застанали на място, където се очаквало да премине папата. Когато Джоуи вижда, че папа Франциск тръгва към мястото си, той държи бебето Джана високо, за да привлече вниманието на охраната. Един от тях забеляза момичето и го занася до папата, а той го целува по главата.

Там, сред хиляди зрители, папа Франциск целуна детето на главата си, като по този начин благослови момичето.

Папата целува бебе с туморЕдва изминали шест седмици след срещата на Джана с папата, Джоуи и Кристен разбират, какво чудо се случва. Скенерът показва, че туморът е намалял значително, позволявайки на Джана да започне възстановяване.

Дали целувката на папата има лечебен ефект?

Никога няма да разберем, но семейството е убедено в собствената си вяра. „Целувката е Божие дело, това е сигурно“, казват те.

Източник: Ko4.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook