img

Гадателката на Берлускони: Борисов ще срещне красива и умна жена през новата година

/
/
/
1976 Views

„Бойко Борисов ще се кандидатира за президент на следващите президентски избори и има голяма вероятност да ги спечели, било то и на косъм, тъй като ще бъде срещу силен опонент. Следващите президентски избори ще бъдат най-оспорваните досега. Не трябва да имаме никакви илюзии, че Бойко Борисов ще се задоволи с представителните функции, които настоящата Конституция е дала на президента. Той ще иска разширяване на правомощията, търсейки подкрепа от всички политически партии и отляво, и отдясно“, предвижда феноменът Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони.

„Около 2019 г. Борисов ще реши, че вече не иска да бъде сам и ще извърви пътя си с красива, умна и интелигентна жена. Но близкото бъдеще съвсем не е безоблачно. Близки хора ще го разочароват и той ще се почувства предаден. Но ще успее да оцелее и да продължи напред. Дори Бойко Борисов ще бъде обединител на държавите на Балканския полуостров, като ще помогне да преодолеем болезненото си минало и всички страни ще се обединим в мир и хармония“, продължава с пророчествата си Теодора. Тя е убедена, че настоящото правителство на Борисов ще има успешен мандат, Борисов ще се поучи от грешките си, ще разбере как да лавира и балансира.

Теодора предрича и бляскаво бъдеще за втория човек в ГЕРБ. „Още по-силни позиции в политическия живот очакват и Цветан Цветанов. Още поне 10 години ще бъде един от главните фактори в политиката. Той ще иска да има и международна кариера, когато новото поколение политици поеме кормилото на България“, казва тя.

Гадателката получава послания от нейното извънземно Унилсън, на когото тя вярва безрезервно. „Унилсън успя да ме накара да прозра, че не бива да позволяваме егото да ни води в този живот, не то е пътеводна звезда, то е мракът“, доверява Теодора. Стефанова прави и категорични прогнози за политическия живот в страната. Според нея президентът Радев няма да се откаже от своята роля в политиката, ще преодолее всички трудности и ще си стисне ръцете с всеки, който някога му е бил опонент. Ще бъде изправен пред две големи предизвикателства – едното, касаещо международна институция.

Конфликтите в БСП ще затихнат. Нинова ще покаже новото лице на партията, смята Стефанова, а ДПС ще привлича все повече млади хора. Скоро партията ще има за лидер жена. Страната ни ще има газов хъб и ще стане фактор в търговията с газ от Каспийско море, както и с руски газ, смята една от най-близките жени до бившия италиански премиер Силвио Берлускони.
retro.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook