img

Точно 10 минути и 2 пъти на ден-изгаря мазнините като нищо друго

/
/
/
563 Views

Отървете се от мазнините в областта на талията с тази напитка!

Кой не би искал да открие абсолютно естествен начин за изгаряне на мазнините от талията, бедрата и краката? Чували ли сте за джинджифила? Нека да разгледаме един лесен начин за приготвяне на мощна напитка, която да ви помогне да отслабнете!

Как действа?

Джинджифилът подобрява кръвообращението, увеличавайки диаметъра на артериите в тялото. Това увеличение на кръвния поток обикновено води до леко повишаване на телесната температура, наречено термогенен ефект. На свой ред това ускорява метаболизма и изгаря повече калории. Джинджифилът също е известен с улесняването на производството на жлъчка, което стимулира производството на стомашен сок. Това помага при храносмилането и прави енергията по-достъпна за изгаряне.

Изследване, проведено от Колумбийския университет, показва, че хората, на които е даден джинджифил на закуска, изгарят повече калории (термогенеза), изпитват понижение на апетита и чувство на ситост за по-дълго време.

Как най-добре да консумирате джинджифила?

Джинджифилът може да се консумира по различни начини. Може да се маринова или да се яде пресен. В магазините се продават добавки, получени от сух и пресен джинджифил. Въпреки това, ефективността на джинджифила е най-висока, когато се консумира пресен. Чаят е фантастичен начин за приготвяне на естествено средство, което ще изгори мазнините от талията, бедрата и краката.

Рецептата за приготвяне:

Настържете 1-1/2 супени лъжици корен от пресен джинджифил
Добавете вряла вода към чашата с джинджифила. Оставете да престои за 10 минути.
Чаят може да се подслади с мед на вкус. Може да се добави и лимонов сок за вкус, а ще бъде от полза и за храносмилането.

Според Livestrong.com, в съчетание с разумна диета и тренировъчна програма, пиенето на джинджифилов чай два пъти на ден ще ускори метаболизма ви и ще получите бързи резултати. Както при всяка програма за отслабване, препоръчваме ви първо да говорите с вашия лекар.

Джинджифилът е признат като безопасен. Има обаче редки нежелани реакции като разстроен стомах, газове, киселини в стомаха, диария и дразнене в устата.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook