img

Жестоките убийци от Негован с още жертви: Проверяват как са починали и други техни клиенти

/
/
/
1609 Views

Полицията проверява всички адреси, където двамата изверги Пламен Шлапяшки и Георги Нанчев са извършвали ремонтни дейности, научи ТРГ

Според разследващите не се изключва версията убийците да са извършили и други престъпления към хора, които са ги наемали в домовете си.

За момента има подаден сигнал за възрастна жена на 85 години, която според нейните роднини е починала при мистериозни обстоятелства, а след това близките й установяват, че са сменени партидите на апартамента, който притежавала в столичния квартал Гео Милев. Заместник-директора на Национална полиция Николай Хаджиев заяви, че за момента не са открити конкретни данни, които да свързват двама убийци с други съмнителни случаи, но работата по случая и събиране на доказателства продължават, като не се изключва да се открие нов случай, но за момента подобни данни няма.

Припомняме, че   в сряда сутринта Пламен и Георги бяха арестувани в село близо до София, след като повече от седмица полицията ги е следила и са установили, че именно те са извършителите на жестокото убийство на треньора по борба Йордан Атанасов и съпругата му Мариана. Двамата изверги, които извършвали ремонти в жилищата на възрастните хора първо ги застреляли, а след това разчленили телата им в банята, натоварили ги в бидони и ги хвърлили в язовира край Негован. По случая са работили повече от 75 служители, които са стигнали първо до извършителите, а след това до идентифициране на жертвите.

ПИК

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook