img

За каква фигура са подходящи дамските туники?

/
/
/
278 Views

Днес удобството при облеклото е на пиедестал. Блузи, рокли, панталони и връхни дрехи – колкото са те по-функционални и комфортни, с толкова по-голяма неохота ще ги обличаме и носим в рамките на деня и през уикенда.

Всеки от нас заслужава да изглежда неотразимо, а в същото време да се чувства и “на място” в собствената си кожа. Прекалено стегнатите дънки и ризи често пъти ни причиняват ненужен дискомфорт, от който лесно можем да се “имунизираме”, ако изберем туниката и я добавим в гардероба си. Тя ще ни даде онова, от което се нуждаем.

За каква фигура са подходящи дамските туники

Повечето модели дамски туники са подходящи за всякакви фигури и вкусови предпочитания, като ако искате високо качество и сносна цена, добавете към “to-do” списъка и посещението на онлайн магазин Pause Jeans, в който ще откриете впечатляваща компилация от дамски туники, които се отличават с креативния си и нестандартен дизайн, какъвто не се среща всеки ден.

Без значение дали сте слаби, или имате пищни форми, нежната Ви страна ще бъде умело подчертана, а Вие ще започнете да крачите в живота по-уверени и от всякога. Дамската туника е подходяща както за млади момичета в крехка възраст, така и за зрели и улегнали жени, за които дискретността и стилното излъчване са най-важни.

С какви дрехи се съчетават

Преди да инвестираме в ново дамско облекло, трябва да се уверим, че ще имаме с какво да го носим в последствие. В противен случай, вложението ни ще е напразно, а ние ще съжаляваме за похарчените на вятъра пари. Дамските туники имат потенциала да разкрият пред нас нови хоризонти, защото се предлагат в различни разновидности, които правят съчетаването им с други видове облекла по-възможно от всякога. Ще ги откриете в следните модели:

С дълъг и къс ръкав;
Летни и зимни;
От шифон и трико;
Официални/елегантни и спортни;
Тип ризи и др.

Вариантите при този вид блузи са доста. Осмелете се да експериментирате и бъдете най-доброто, на което сте способни. Сравнявайте се само и единствено със самите себе си в миналото, за да направите настоящето по-красиво и стилно.

Какви материи има

Естествените материи са винаги за предпочитане, защото те не запарват и не причиняват кожни раздразнения. В магазин Pause Jeans повечето предложения са памучни, но има такива от шифон и еластан, които носят след себе си изтънченост и намек за специален повод. Изберете онова, с което ще се чувствате най-добре, за да носите дамската си туника с лекота и финес.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook