img

Най-младата баба в света е на 23 години – вижте нейната история!

/
/
/
1544 Views

Най-малката майка на света е перуанката Лина Медина, която през 1939 г. ражда напълно здраво дете, което днес е петгодишно момиче.

А сега се появи и най-младата баба в света – 23-годишната циганка Рифка Станеску от Румъния написаха местни медии.

Историята на Рифка наподобява на историята на индийски филм. Момичето се влюбило в сина на собственика на местния бижутериен магазин, разбра ТРГ.

Рифка СтанескуМомчето било само една година по-възрастно от младата циганка, но романът се оказал бурен, просто вълнуващ. И тъй като бащата на момчето вече бил успял да го ожени за дъщерята на влиятелен приятел, любовниците трябвало да избягат от селото и да се скитат известно време, докато едва 12-годишната Рифка не родила дъщеря си Мария.

След това родителите им приели съдбата и благословили младата двойка за щастлив семеен живот.

Но не случайно казват, че ябълката не пада по-далеч от дървото. Мария, може би, е вървяла по стъпките на майка си и дори я надминала по някакъв начин: тя родила дете още на 11 години. Баща му е 12-годишно момче.

Най-младата бабаВярно е, че в този случай младите любовници не трябвало да бягат никъде: родителите на Мария, като се има предвид историята им, реагирали на раждането на дете от 11-годишната им дъщеря доста благосклонно, убеждавайки и родителите на момчето да проявят мъдрост и разбиране.

И така се роди не само поредният жител на Земята, но и се появи най-младата баба в света Рифка Станеску – само на 23 години.

Източник: За жената

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook