img

Семейството на Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си, ще снима филм за живота му

/
/
/
757 Views

Семейството на Михаел Шумахер за първи път пуска телевизионен екип в дома си, научи trg.

Роднините на големия ас решили, че е най-добре да поканят телевизионния екип в жилището си и да разкажат от първо лице историята на живота на пилота от Формула.  Немските продуценти Михаел Вех и Ханс – Бруно Камертенс получили пълна подкрепа от семейството на известния германец и него самия, за да снимат документалния филм „Шумахер“.

Премиерата е предвидена за 5 декември, но организаторите не са коментирали, дали самият Михаел Шумахер ще застане пред камерите им. Пилотът на Формула 1 от 2013 година не се е появявал публично пред обществото.

В документалния филм за Шумахер място намират различни неща от живота му – снимки и архивни документи свързани с пилота, разкази от най-близките му хора, спомени, интервюта с членове на семейството му. Пред камерите застават наистина онези, които се борят всеки ден за него – съпругата му Корина, баща му Ролф Шумахер, както и децата на пилота – Мика и Джина.

Семейство Шумахер досега ревностно пазеше личния си живот в тайна.

Те също така предпочитаха да не коментират нищо около пилота от Формула 1. Говорителят на семейството Сабине Кем, контролираше всяка информация излязла за него, но от известно време и тя пази мълчание. Последното, което се чу за Шумахер бе, че той се придвижва в инвалидна количка и прекарва голяма част от времето си в имението си на Палма де Майорка.

Пилотът от Формула 1 преживя инцидент по време на ски през 2013 година и оттогава не се е показвал пред обществото. Първо бе лекуван в частна болница в Гренобъл, Франция, но веднага щом състоянието му позволи, бе транспортиран в Женева, Швейцария. От там близките му оборудваха дома му, за да го адаптират към специалните му нужди и наеха медицински персонал, който да го обгрижва в условията на имението.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook