img

Брендо ликвидира похитителя на дъщеря си

/
/
/
2569 Views

Според слух в родния ъндърграунд Джаки Ръчичката е бил ликвидиран в Испания, научи ТРГ.

Даниел Георгиев – Джаки Ръчичката, който според ченгета е най-вероятният организатор на отвличането на дъщерята на кокаиновия крал Евелин Банев – Лара, е убит. Такъв слух се носи в ъндърграунда – пише в. „Уикенд“. Ликвидирането на Джаки Ръчичката е станало в Испания преди месец, сочи зловещата информация. Гангстерът е бил там заради наркосделка – отбелязва изданието.

Близки до Джаки Ръчичката потвърдиха пред „Уикенд“, че не са го виждали от месеци. Според тях ой бил в чужбина по свои си дела. В МВР също няма официална информация за смъртта на бандита, който за последно бе разследван като съпричастен към отвличанията на Лара Банева, дъщеря на Брендо, както и на Адриан Златков, син на автотърговеца Тони Златков.

Дъщерята на Брендо бе похитена на 5 март 2013 година.

Малката Лара бе върната след 47 дни в плен. Според официална информация за свободата ѝ са платени 530 хил. евро. Според неофициални източници обаче Брендо е платил почти 2 милиона евро.

Според източници на изданието, ако слухът за убийството на Джаки Ръчичката е верен, той или е поръчан от Брендо като отмъщение за отвличането на дъщеря му, или от измамени чужденци в нарко средите – коментира в заключение изданието с най-голям тираж у нас.

razkritia.com

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook