img

Разкритие: Джордже Михалевич е станал жертва на родни гангстери

/
/
/
320 Views

Джордже става жертва на свирепа нарковойна между българи и сърби в ЮАР, научи trg.

Джордже Михалевич, черногорския съпруг на Наталия Гуркова, който бе ликвидиран от наемни убийци миналата есен в ЮАР, е паднал убит в свирепа нарковойна между сръбски и български гангстери, свързана с кражбата на 20 кг кокаин – пише в. „Уикенд“, като се позовава на сръбския вестник „Курир“.

В два поредни броя изданието разкрива пикантни подробности за гангстерския конфликт между българи и сърби в ЮАР, който се води от пролетта на 2017 г.

Според „Курир“ и друго шокиращо убийство на българи в ЮАР – това на съпрузите Анжело Димов и Незабравка Пеева, открити с огнестрелни рани в главите е свързано с „балканския“ ъндърграунд конфликт на Черния континент.

Войната между българи и сърби в ЮАР пламва след изчезването на 20 кг кокаин на стойност 2 милиона долара през април 2017 г. Според „Курир“ сръбски гангстери, ръководени от кримиавторитета Иван Джорджевич-Жуча, организират кражбата на дрогата. Кокаинът е задигнат в Кейптаун, но е пласиран на едро в Йоханесбург. Българите обаче бързо научават кой е отговорен за задигнатата им пратка и организират кърваво отмъщение.

Джордже е членувал в сръбската криминална банда, ситуирана в ЮАР и ръководена от Жуча. Каква точно е била ролята на черногорския съпруг на Наталия Гуркова в кражбата на кокаина, вестникът не уточнява. Най-вероятно е обаче Джордже е участвал в продажбата на 20-те кила кокаин на едро, задигнати от хората на Жуча.

Брадва

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!