img

Направете това докато спите и ще се преродите

/
/
/
432 Views

Много жени (че вече и мъже) почти ежедневно умуват как да спечелят борбата с годинките, припомня trg.

Няма човек, който да иска лицето му да бъде белязано от куп бръчки? Но как можем да обърнем стрелките на времете или поне да ги забавим?

В повечето случаи на помощ идват тонове скъпи кремове и дори инжекции. Има обаче по-достъпни средства за предотвратяване на появата на бръчки по лицето.

 Ето един, който е много ефективен. За него ни трябва само една обикновена кърпа. Този трик набира все по-голяма популярност.

Освен това хубавото на този трик е, че не е необходимо да отделяме много време от натовареното ни ежедневие, защото той се „прилага“ през нощта.

Всички знаем, че позата по време на сън до голяма степен определя бъдещето на нашата кожа. Например докато спите по корем или на една страна лицето ви буквално се отпечатва във възглавницата (и обратното). Не е изненадващо, че това води до появата на куп вертикални бръчки по лицето.

Освен това сънят отнема близо една трета от живота ни. Представете си как прекарвате години наред в сън в неправилна позиция и как това ще се отрази на лицето ви!

Ето защо експертите силно препоръчват да се научите да спите по гърб.

Направете това докато спите и ще се преродите

Кърпа за помощ

Страхотен помощник в борбата срещу появата на бръчки по лицето е навита кърпа. Затова трябва да я поставите под врата си по време на сън. Забравете за въглавницата!

Ако спите върху навита кърпа тя не само ще спре появата на бръчки, но и ще укрепи мускулите на шията ви, а така и ще премахне болките във врата.

Освен това кърпата изпълнява и ролята на ортопедична възглавница, като същевременно има релаксиращ ефект.

Как работи този трик?

Разпънете кърпата, а след това я навиите на руло. Трябва да легнете върху по-късата й част. За да не се развие докато спие може да завържете краищата й.

Пробвайте да спите по този начин и след време ще видите сами колко добре това ще се отрази на кожата на лицето ви, а в допълнение ще забравите и за болките във врата. Ако изпитвате неудобство първоначално започнете с по-голяма кърпа, но в последствие намалете размера й.

jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook