img

Принцесата на Саудитска Арабия разкри ужасяващи неща, които се случват с българските деца там!

/
/
/
1263 Views

Красива саудитска принцеса разказа страшни неща, които се случват на деца сираци от България в страната ѝ.

Хлапетата се търгуват като стоки, а основното, за което ги използват е като секс роби. Освен нашенчета, жертви има и от Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия. В интервю за френския вестник „Льо Монд” принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф споделя, че робството в Саудитска Арабия е под различни форми, но е държано в тайна и привилегировани са хора от кралската фамилия, съобщава dailymirror.lk.

Принцеса Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който наскоро беше арестуван в рамките на антикорупционна акция.

Руски онлайн портал цитира интервюто на принцесата и пише, че град Джеда се е превърнал в пазар за робини, където се използват непълнолетни момичета за секс партита, включващи злоупотреба с наркотици и алкохол. „Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия.“

Превод: БЛИЦ

 

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook