img

Истинско прераждане с режима на учителя Дънов! Чудото става за 10 дни

/
/
/
619 Views

Минете за 10 дни на чудния режим на Дънов и ще останете изумени. Методът му за лечение и отслабване е безотказен, изпробва ТРГ

Уникалният режим на Дънов е доказвал достоверността си през десетилетията. Сега е точният момент, в който трябва да се възползвате от съветите на великия родоначалник на Бялото братство. Всеки, който иска да отслабне или да се излекува от някоя от болежките си, трябва да отдели 10 дни, в които да изпълнява заръките на Дънов. Всеки, който е изпробвал метода, гарантира, че ще хлъцнем от удивление.

Всеки е чувал за житния режим на Петър Дънов. Малцина обаче знаят за какво се използва, а още по-малко са го изпробвали. Именно те обаче са доказателството, че действа.

При житния режим на Дънов в 10 поредни дни се ядат само позволените продукти и съставки. Солта и алкохолът са напълно забранени. За всеки от дните още от вечерта трябва да вземем сто грама жито и да го затворим много добре в термос, като сме го залели с вряла вода. На сутринта още на гладно изпиваме житената вода, към която сме добавили сока от половин лимон и малко мед.

Останалото в термоса набъбнало жито се разпределя на три порции и се яде на три пъти през деня. Заедно с него на ден са позволени три ябълки, девет ореха, три лъжици мед и един-два лимона.

Макар да е ограничена, храната е достатъчна, за да ни засити. В началото някои се чувстват леко отпаднали и без сили около втори-трети ден, но това усещане ще изчезна бързо. Причината за дискомфорта е, че организмът се настройва към режима на пречистване от вредните вещества, които го затлачват.

Ябълките са полезни за сърцето, орехите – за мозъка, а медът чисти кръвта.

След десетдневния им прием се прави захранване с т.нар. ангелска супа. Те се състои от сварени картофи, моркови, лук и магданоз и е без грам сол и подправки. Пречистването води до ударно сваляне на килограми. С него се лекуват от леки до тежки болки и болежки. Пробвайте и ще се убедите.

Източник: Инфо Бургас

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook