img

Гадателката на Берлускони проговори за разпада на ЕС, бъдещето на България и съдбата на Бойко Борисов!

/
/
/
1632 Views
Светли дни идват за премиера Бойко Борисов, прогнозира гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова, пише столичен ежедневник.

„Хората го харесват, на много фронтове ще успее и най-вече в образованието – това, което предложи преди дни всички деца да се образоват, ще стане най-силната промяна, която веднага ще се усети от народа. По принцип на Бойко му помагат чужди цивилизации, както и на Силвио, както и на Меркел, не случайно тези хора са на тези позиции. Уилсон ми го каза това. Бойко има и силата, и харизмата да стане президент. Негов ще е изборът, защото може и да се откаже“, каза сензационно врачката.

Ние вече сме работели с извънземните.

Не бива да се плашим, защото сме се подготвяли за новия световен ред. „ЕС ще се разпадне. Не по-рано от 2025 година ще се случи това и ние ще извървим пътя си. Колкото и да е странно, с Русия и Турция най-много ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият проект, който ще е част от този нов ред. Ще има нова валута и тя няма да е евро. България ще започне да се измъква от кризата, като стане вносител и производител на газ. Това ще се случи не по-рано от 2020 година“, поясни Теодора Стефанова, пише Пик.

Какво ще бъдещото на управляващата коалиция също гадателката прогнозира.

„Тази крехка коалиция ще ескалират вътре в патриотите нещата март-април другата година, няма да се разпаднат до тогава. Ще има смяна на министри и зам.-министри, ще ескалират нещата в края на 2018 и ако не се разпаднат коалиционните партньори, ще се закрепи управлението, ако не, може да отидем и на избори. Другата година е ключова за България и заради председателството на ЕС. Но виждам страната още дълго време да се управлява от коалиции.

В БСП може да има разцепление, сили набира Марешки, както и Слави Трифонов. Той ще влезе в политиката и партията му скоро ще стане факт.

Може и да не е лидер той, но със сигурност в някакъв момент може да издигне жена за президент и за премиер. Аз мисля, че първо Бойко ще стане президент, а след него ще управляват жени като президент и премиер“, категорична е Теодора Стефанова.

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!