img

Ето какво значи, когато сънувате починал близък

/
/
/
560 Views

Ако някога сте губили любим човек, то знаете, че болката от загубата му може да продължи цял живот, докато изведнъж не настъпи момент на някакво облекчение.

И когато преживяваме смъртта на близък човек, той често се появява в съня ни. Какво би могло да значи това? Просто игра на съзнанието или нещо друго?

Те съобщават, че всичко е наред

Лаури Мур, психолог-медиум, смята, че да сънуваш покойни близки е знак, че те искат да ви предадат съобщение. Например любимият ви човек може да ви навестява в съня, за да ви каже, че с него всичко е наред и че успешно е достигнал до “другата страна”.

Те ви подкрепят

Или любимият ви човек ви навестява насън, за да ви каже, че ви подкрепя и за онези важни решения, които сте взели след смъртта им.
Те ви обичат

Понякога съобщението, което отишлият си от този свят близък иска да ви отправи, просто се състои в това, че той ви обича. След посещението му в съня ви може да почувствате умиротворение и радост.

Те ви предупреждават

Но може да има и моменти, когато не чувствате покой, а страх или ужас след посещението насън. В този случай любимият ви човек може да се опитва да ви предупреди за нещо и тогава той може да изглежда страшен или “странен” в съня.

Те ви направляват

В повечето случаи любимият ви човек не е задължително да си говори с вас в съня, а вместо това може да предаде съобщението си телепатично. Но дори той да мълчи, това също е един вид съобщение.

Ако често сънувате покойните си близки, знайте, че не сте сами.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook