img

Емил Кошлуков не пощади кметицата Иванчева: Бил съм и в по-лоши условия от нейните!(Виж още)

/
/
/
644 Views

Емил Кошлуков не съчувства на кметицата Иванчева, както мнозина го правят!

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков пусна два поста за кметицата Иванчева в мрежата. В първият показа снимка на тоалетната на задържаната в ареста. И обясни, че той се е намирал в доста по-лоши условия през живота си от нейните:

„Това било снимка от килията на Иванчева, според някои възмутителна. Сега, не казвам че съм експерт, ама аз лично съм бил в далеч по-лоши, тази е направо хотелска тоалетна. Все пак Иванчева е в ареста за огромен подкуп, не е в Маями на почивка.

От друга страна, ако не бяха я хванали, щеше да е в Маями, може затова пък да се сърдят нейните приятели. Провали им се коледната ваканция.

Ми така де, 70 000 евра са кажи-речи сто хиляди долара“, заяви Емил Кошлуков.

Малко по-късно той поясни причините за отношението си към Иванчева. И то твърде обстоятелствено и с нагледни примери:

„Понеже доста хора смятат, че всеки е невинен до доказване на противното, нека да видим пак този принцип… Преди две седмици циганин наръга с нож и уби пътник във влака София – Ихтиман. В момента той, както Иванчева и много други, е задържан, в килия в ареста, но не е осъден. Можем ли да кажем, че е невинен?

Едва ли някой би го казал. Презумпцията за невинност, както я цитират тук повечето, има два проблема. Първо, самият превод от английски малко обърква смисъла, ние ползваме само думата невинен, а те имат и нещо като невиновен, в съда там не пледираш невинен, няма такова понятие. Второто е по-важно обаче: Този принцип важи за съда и прокуратурата.

Доказването на вината е задача на обвинителя, това казва този принцип. Аз се смятам за невинен, ти докажи, че не съм. И още по-важното е, че никой не може да налага наказание без това доказване, не може на улицата да те хванат, че крадеш и да те набият за наказание.

Само съдът може да те накаже за вината ти, затова и само там се определя виновен, или невинен.

Емил Кошлуков не пощади кметицата Иванчева Бил съм и в по-лоши условия от нейните!(Виж още)

Убиецът от влака все още не е осъден за престъплението си. Това, че в момента се води неосъждан, не го прави невинен, пак си е убиец. Някой ще се намери ли да ни го представи като жертва на злите прокурори?

Напротив, ще искаме най-строга присъда за него. Същото е за останалите“, категоричен е Кошлуков, визирайки Иванчева.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook