img

Изпитана система, която разбива джакпотите на ТОТОТО! Вижте как да си гарантирате сигурна печалба!

/
/
/
18941 Views

Коя е най-добрата комбинация за тото милионите? Изпробваната, ще отговорят лаици.

Trg.bg се добра до номера на най-печелившата система за комбиниране на числа в игрите на СПОРТ ТОТО. Според запознати комбинация № 139, по-известна като „вълчи капан“ сред тото маниаците, носи сигурни печалби.

Системата „вълчи капан“ вече е печелила джакпота в най-тачената числова игра на Български спортен тотализатор – „Тото 2 – 6 от 49“. Система № 139 е с 5 твърди числа, които се комбинират с останалите 44 и съответно включва 44 комбинации.

Печалбите, ако се познаят дори и само две от твърдите числа, са много по-големи, отколкото при пускането на обикновена квитанция.

Ако се улучат две от твърдите числа, се гарантира изплащането на 4 тройки. При познаване на 3 числа – 3 четворки и 41 тройки, при 4 уцелени – тотото плаща 2 петици и 42 четворки.

Именно с „вълчи капан“ и с числата на касиерката на СПОРТ ТОТО Василка Христоскова от Велинград един късметлия печели джакпота в 6 от 49 преди години. Любопитен факт е, че самият щастливец не разбира веднага, че печели.

При проверката във фиша си той вижда попълнени само 5 числа и тръгва да търси Василка за обяснение къде му е шестото. По ирония на съдбата, освен, че попълва кадемлийския фиш, находчивата касиерка от Велинград му носи и благата вест за печалба. От този тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ заради това, че е ползвал „вълчи капан“, освен шестицата, късметлията отнася и 43 петици.

Така че всеки, който иска да си опита късмета с тази или друга система за комбиниране, може да го направи още днес.

Общата сума на джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО ще мине 6 100 000 лв. В „Тото 2 – 6 от 49“ натрупаните средства достигат 2 450 000 лв., а в „Тото 2 – 6 от 42“ – 400 000 лв. В „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до 3 000 000 лв., а в „Тото Джокер“ – 30 000 лв.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook