img

Британка свали 44 кг. за 6 месеца, отказвайки се от един-единствен продукт, за да се омъжи

/
/
/
408 Views
loading...

Британка свали близо 1/3 от теглото си, за да влезе в прекрасната си сватбена рокля, съобщава The Sun. 40-годишната Рейчъл от град Блекбърн, Ланкашър била много щастлива, когато мъжът на живота й решил да й предложил да се оженят. Тогава Рейчъл тежала около 136 килограма.

Младата жена тежала около 136 кг. и не искала да се появява в този вид на собствената си сватба. Затова решила, че трябва да се вземе в ръце и да отслабне. За да се мотивира още повече, си купила стара рокля, която била 44-ти размер.

За да се побере в нея, бъдещата булка се записала на плуване, тренирала по 4-5 пъти в седмицата. Променила драстично и начина си на хранене. „Обичах да прибавям майонеза към всички ястия. Вече не го правя, освен това почти спрях да готвя с масло“, разказва тя.

Рейчъл добавя, че когато й се прияде нещо, хапва плодове.

За половин година британката успяла да свали 44 килограма. Отслабването се отразило и на състоянието й: преди чувствала непрекъсната умора и не й достигал въздух. Избавила се и от симптомите на вътречерепна хипертензия, от които страдала преди.

„Никога не съм гладувала и не съм спазвала безумни диети. Просто започнах да се храня по-добре“, признава тя.

Три седмици преди големия ден Рейчъл успяла да влезе в роклята. Сватбената церемония била идеална, а младоженката – напълно уверена в себе си. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук
Оценете публикацията

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!