img

Това е стряскащата КАРТИНА, разкриваща кой е Джак Изкормвача (СНИМКИ 18+)

/
/
/
1295 Views

Вестник „Сън“ публикува снимка на картината, която се оказа, че е нова улица, която може би доказват, че художникът, който я е рисувал, е известният сериен убиец Джак Изкормвача.

Писателят Пол Кристиан твърди в най-новата си книга, че творбата на викторианския художник и заподозрян по случая с убийствата – Уолтър Сикерт, вероятно ще се окаже ключова за разкриването на това кой е убиецът, хвърлил в ужас Източен Лондон през 1888 година.

Картината е била изпратена на Кристиан през 2013 година от Алпер Хюсейн – колекционер от Есекс. На нея е нарисувана улица в Лондон, на която се виждат три силуета, за които се предполага, че са на Джак Изкормвача и на две от неговите жертви – Мери Кели и Марта Табрам.

Проститутката Мери Кели официално е петата и последна жертва на серийния убиец, но мнозина изследователи на този период твърдят, че има и шеста убита жена, а именно Марта Табрам, която е намушкана с нож 39 пъти. На картината се вижда и годината 1888, в която серийният убиец извършва ужасяващото си деяние.

На гърба на картината има скица, на която се вижда фигура, имаща огромна прилика с полицейския комисар сър Чарлс Уорън, който е разследвал убийствата.

Мнозина обаче не вярват, че Сикерт е истинският Джак Изкормвача, въпреки че художникът сам твърди приживе, че е живял в квартирата на убиеца и дори рисува картина, озаглавена „Спалнята на Джак Изкормвача”, на която изобразява и себе си.

През 1888 година Джак Изкормвача убива най-малко пет проститутки в района на Уайтчапъл. Убийствата са извършени по особено жесток начин и носят отличителния почерк на убиеца – той прерязва гърлата на жените и след това обезобразява до неузнаваемост телата и лицата им.

Мнозина мъже по това време са заподозрени, но и до момента полицията със сигурност не може да посочи нито един от тях като Джак Изкормвача.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook