img

Заради извънредното положение: Лили и Виктория отменят турнетата

/
/
/
116 Views

Лили Иванова отлага началото на тазгодишното си турне, което трябваше да започне на 8 април във Видин, научи ТРГ.

Това обяви самата тя на страниците си в социалните мрежи и публикува новите дати. Примата ще е в принудителна почивка до юли, след което ще започне с концертите в София, а останалите ще вмъкне в графика си за септември и ноември. Билетите ще важат без презаверка, обявените часове и места на проведжане са същите.

„Желая ви много здраве и много сили в това тежко за всички изпитание! Бъдете отговорни“, написа дипломираната медицинска сестра. Младата певица Виктория Георгиева също отлага турнето си по представянето на песента си за Евровизия.

Тя бе планирала през март и април да обиколи големите български общности в държавите в Европа, за да рекламира проекта си, но това няма как да се случи.

Затова блондинката ще се съсредоточи върху вокалната и сценичната си подготовка за изявата си в Ротердам. „В момент като този трябва да се обединим в опазването на човешкото здраве и живот. Убедена съм, че за в бъдеще ще имам други възможности за среща с българите в Мадрид, Лондон и останалите градове в Европа“, написа Вики, пише Телеграф.

Към днешна дата до Евровизия остават 2 месеца. С оглед на бързо променящата се ситуация все още не е взето решение дали ще се състои конкурсът или не.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook