img

Помагат ли електронните цигари за отказване от пушенето?

/
/
/
507 Views

Електронните цигари са един от начините да спрете тютюнопушенето и употребата на никотин. Тези вейпинг устройства предлагат плавно освобождаване от никотиновата зависимост.

Направени са, така че да наподобяват истинска цигара, от която излиза пушек, а малка лампичка свети, когато отпушвате от цигарата. Разлика е, че не приемате вредни вещества, и в същото време задоволявате потребността си от това да пушите за удоволствие или убиване на скуката.

Какви видове електронни цигари се предлагат на пазара?

Вие можете да закупите електронни цигари за еднократна или многократна употреба. Еднократните имат определен живот, докато течността свърши, а след това се изхвърлят. Другият вид вейпинг устройства Ви дава възможност да ги зареждате с течности, за да ги използвате дълги години наред. На разположение са ел. цигари с малка доза никотин, както и без никакъв никотин.

Вейп течностите биват най-различни. Най-известни са безникотиновите, които имат аромат на плодове, билки, кафе или какао. Разнообразието от аромати е наистина голямо, а последната дума имат ползвателите, според техните вкусове и изисквания. Добрата новина е, че електронната цигара е в пъти по-безвредна от истинската такава, а и помага за отказване от пушенето.

Не са малко пушачите, които закупиха електронни цигари и вейпинг устройства, с чиято помощ се отърваха от никотиновата зависимост, която е толкова вредна за здравето, та даже и опасна за живота. В този ред на мисли не можем да си кривим душите, и да не признаем, че съвременните електронни цигари имат голям принос в отказването от тютюнопушенето, плавно и сигурно.

Каква е вредата от електронните цигари?

Някои твърдят, че електронната цигара, също може да бъде вредна, заради веществата в течностите. Това обаче не е много вярно, в сравнение с никотиновите продукти. Ако поставим нещата на везна, ще стигнем до заключението, че е много по-добре да се пушат електронни цигари, отколкото истински такива. Под това могат да се подпишат куп експерти в наши дни.

И, ако сте решили да откажете цигарите, то тогава може да се ориентирате към вейпинг устройствата. Вие не само ще се погрижите за по-доброто си здраве, но и ще спестите много пари. Буквално милиона са хората, които спряха да употребяват никотинови продукти, след като се снабдиха с електронни цигари. Написахме всичко това, с веруюто, че можем да Ви бъдем полезни, и да Ви помогнем да се справите с един вреден и скъп порок.

Желаем Ви успехи в тежката борба с никотина, и се надяваме, че с постоянство и воля, ще можете да се справите с проблема.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook