img

Висши масони разкриха плана за ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА! Наистина е страшно!

/
/
/
1935 Views

Висши масони разкриват смразяващи факти около Третата световна война

Един от най-великите масони в историята — Алберт Пике, върховен майстор на Шотландската ложа на свободните зидари в САЩ, е написал писмо, в което казва, че Третата световна война е отдавна планирана.

Той твърди, че всичко, което се е случило през Първата и Втората световни войни е било планирано от масони. А същото ще се случи и с Третата световна война.

Това писмо разкрива плановете за трите световни войни, а са разкрити и неща, които сега се случват. Но то е писано години преди Първата световна война.

Ето какво пише той:

„Първата световна война трябваше да бъде осъществена, за да позволи на Илюминатите да свалят от власт руските царе. А Русия да се превърне твърдо атеистична комунистическа държава.

Несъгласията между Британското и Германското кралства ще бъде ключът за тази война. В края на войната ще се установи комунизъм, за да може чрез него се унищожат и други правителства и да се отслаби влиянието на религията.

Политическите съюзници на Англия от една страна и Германия от друга, са инструментът за създаването на Първата световна война.

Във Втората световна война трябва да бъдат използвани различията между фашистите и политическите националисти. Тази война трябва да бъде установена по такъв начин, че последствията й да унищожат трайно нацизма. И да укрепят национализма до такава степен, че да се позволи създаването на суверенни държави като Израел и Палестина.

През Втората световна война международния комунизъм трябва да стане толкова силен, че да бъде в противовес на християнството. А то да бъде отхвърлено. Това ще отслаби държавите до момента, когато то отново стане необходимо за провокирането на окончателния социален катаклизъм.

Третата световна война трябва да бъде провокирана чрез различията в религиите. Това трябва да се случи с помощта на нашата агентура от илюминати, които да създадат напрежение между политическите националисти и лидерите на ислямския свят.

Разделяй и владей!

Войната трябва да бъде управлявана по такъв начин, че исляма (мюсюлманския арабски свят) и политически ционизъм (държавата Израел) взаимно се унищожат. В същото време останалата нации отново трябва да са разделени по този въпрос. И да бъдат принудени да се бият до точката на пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение… Едва тогава атеистите ще могат да провокират огромния социален катаклизъм, който ще тласне народите да покажат пълния си атеизъм, който е източник на варварство и е виновник за най-кървавите вълнения.

Тези малки световни революции в крайна сметка трябва да унищожат цивилизацията, а огромния брой разочаровани християни, чийто дух от този момент ще бъде без посока и цел, ще са лесни за манипулиране. И издирвайки идеал, на който да предложат своето поклонение, ще приемат за ново учение и религия чистата Луциферова доктрина, която в крайна сметка ще бъде показана пред обществеността.

Християнството и атеизмът едновременно ще бъдат победени и изкоренени“, се казва в писмото на този висш член на масоните. Интересната подробност е, че то е писано в началото на 20-ти век. Малко преди стартирането на Първата световна война.

За Третата световна война няколко пъти говори и учения Алберт Айнщайн. За него също се смята, че е бил масон, но далеч не толкова посветен. Все пак Айнщайн очевидно е знаел за какво става дума, тъй като описва войната по доста интересен начин. А именно – манипулация и контрол върху масите:

„Войната се състои в това хора, които не се познават помежду си, взаимно да се убиват. И то по заповед на хора, които много добре се познават, но никога няма да посмеят да се убият“.

Източник: Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook