img

Ето холивудската звезда, която долетя до България, за да вземе Мария Игнатова

/
/
/
2472 Views

Мария Игнатова е станала доста вървежна и търсена след раздялата си с Димитър Рачков.

Красивата блондинка определено не може да се оплаче от липса на внимание. Някои от ухажорите й са обнадеждени от факта, че сега е свободен електрон и отново с търсене на любовта. А на други въобще не им пуска за любовния статус на Мария и я искат на всяка цена! В последно време Игнатова се опитва да дави мъката си и самотата нощем с безкрайни купони до ранни зори.

Така преди дни тя е била поканена на ВИП парти на известна марка бижута, като по случайност или не, по това време у нас е и звездата от сериалите „Изгубени“ и „Хавай 5-0“ – Даниел Дей Ким.

Даниел Дей КимАктьорът от азиатски произход е в България по работа, но неочаквано е срещнал и любовта. Присъствали на партито свидетелства, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова. Наблюдавал я как танцува предизвикателно и точел лиги по нея.

А преди да си тръгне не се сдържал и й поискал телефонния номер.

Обещал, че скоро ще се върне тук и задължително ще се видят. Актьорът вероятно ще поеме филмов ангажимент с Киноцентър Бояна и ще има известно време у нас, за да сваля Мария. Тя, обаче, не изглеждала особено трогната от интереса към нея.

Явно Даниел не е неин тип, а и вече й е дошло до гуша от ухажори. За няколкото месеца, откакто е разделена с Рачков, й приписаха куп авантюри, но сърцето й остава свободно.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook