img

Васил Иванов: Ще разкрия такива далавери, че няма да ви се вярва

/
/
/
1900 Views

Още в първото издание на предаването „Неделята на NOVA” ще покажем мои журналистически разследвания за далавери в местната власт, здравеопазването и други области от обществения спектър“.

Това заяви завърналият се преди няколко месеца в Нова телевизия Васил Иванов, научи ТРГ.

„Става въпрос за огромни злоупотреби, които шокират дори мен, въпреки дългогодишния ми опит като разследващ журналист“, поясни той дни преди старта на новото предаване.

Васил Иванов и Мая Костадинова ще правят и журналистически прочит на събитията през отминаващата седмица. В екипа са още Тина Иванова и Мариян Станков – Мон Дьо. „Щастлива съм, че към „Неделята на NOVA“ се присъединиха утвърдени имена в телевизионната и разследваща журналистика, които повярваха в идеята да създадем нов публицистичен проект.

В екипа сме убедени, че само в сблъсъка на мнения и позиции се ражда истината. В това ще насочим усилията си – да покажем различни гледни точки, сериозно да разглеждаме актуалните теми и да стигнем до скритите за обществото факти с разследванията, върху които работим“ – заяви Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

Рубриката тръгва тази неделя в 16,55 часа по Нова. Пряк конкурент на предаването е вече утвърдилото се „120 минути“ по Би Ти Ви, водено от Светослав Иванов.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook