img

Имам 3-ма сина и 6 дъщери – ето как изглежда майката, родила 9 деца за 13 години

/
/
/
809 Views

Сату Нордлинг Гонсалес е родена във Финландия, но в момента живее със семейството си в Швеция. 35-годишната жена има девет деца и води блог за майчинството, който е много популярен.

Съпругът й Андреас е от Уругвай. Имат шест дъщери и трима синове. Най-голямото дете е на 12 години, а най-малкото – на 4 месеца.

семейство с деца

„Ако се замисля, през последните 13 години от живота си бях предимно бременна. Семейството ми е най-скъпото нещо за мен и без децата не мога да си представя живота си. Когато бях малка, мечтаех за голямо и задружно семейство ”, казва многодетната майка.

майка с бебче

Интересно е, че преди да забременее за първи път, лекарите са информирали Сату, че има проблеми със зачеването и затова ще й е трудно да стане майка.

„Много хора дори не подозират, че преди да родя първото си дете, имах големи трудности със забременяването. Имах зад гърба си спонтанен аборт, имах здравословни проблеми … В една клиника, където лекуват безплодие, ми казаха, че никога не мога да бъда майка. Най-вече по въпросите на семейното планиране съпругът ми ми помогна с постоянната си подкрепа. Днес Андреас ми помага с деца във всичко “, казва Сату.

майка на 9 деца

Ако не е помощта на съпруга ѝ, многодетната майка не би се справила толкова добре. В крайна сметка за всички деца може да се каже, че са все още малки. Най-голямата, Никол, е на 12 години, Ванес е на 11 години, близнаците Джонатан и Данило са на 10 години, Оливия е на 7 години, Кевин е на 6 години, Селина е на 2 години, а най-малката е само на 4 месеца и тя се нуждае от постоянно внимание.

9 братя и сестри

Сату не крие факта, че понякога ѝ е много тежко, много е уморена, а понякога може да се ядоса повечко. В крайна сметка не е лесно да отгледаш девет деца, въпреки че съпругът й й помага във всичко. След такива моменти тя се измъчва от угризения съвестта, но те са нещо естествено.

„Да бъдеш мама е неблагодарна и упорита работа. Понякога се чувствам много уморена, дори преди да съм закусила. Но любовта и щастието на децата ми са най-доброто възнаграждение за всички безсънни нощи ”, пише Сату в блога си.

многодетна майка

Много последователи на многодетната майка отбелязват, че жената изглежда много добре, въпреки деветте си деца.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook