img

Страшен екшън във „Фермата“: Пиян участник заплашва с брадва

/
/
/
299 Views

Поредният мъжки дуел, който се състоя между футболния мениджър Митко и Симеон на арената на „Фермата“, приключи с победа за младия емигрант. По традиция, след триумфа му беше организиран купон, на който обаче гостите бяха едва трима – Ваня Стамболова, Христина и Жоро. Тъй като останалите участници решиха да не се присъединят, това даде възможност на Симо и компания да се насладят на сериозното количество червено вино, което им беше предоставено. И ако вечерта протече все пак весело, на сутринта емоциите на недоспалия и все още неизтрезнял Симеон ескалираха.

Докато седеше край огъня в двора, той се изнерви от факта, че не може да си намери личния стол. Симо моментално реши, че някой умишлено го е взел и не се успокои, въпреки уверенията на лесовъдката Милена, че никой не е действал зад гърба му.

Обстановката се нажежи до червено, тъй като емигрантът във Франция заплаши, че ако столът не му бъде върнат, ще изпотроши всичко с брадва. За да бъде още по-достоверен в думите си, той взе оръжието и започна да кръжи около стопанството и да нарежда, че ще стигне до крайности.
Действията и думите му бързо изнервиха намиращия се в близост Георги. След като го разкритикува, че говори пълни глупости, IT търговецът заплаши Симо, че ако направи нещо крайно, ще понесе тежки физически последствия.

За щастие, след сериозния скандал между двамата мъже, всичко в крайна сметка приключи без ексцесии, тъй като Симеон в крайна сметка си намери стола. Той се извини за действията си на бесарабката Лилия, която беше в ужас от него. Въпреки извинението си обаче Симо отново потвърди, че, ако не си беше открил стола, щял да изпотроши всичко с брадвата.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!