img

Щом Тончо Токмакчиев ще става кмет, значи и аз мога

/
/
/
520 Views

Ще взема и аз вече да се кандидатирам за кмет, че вече не се издържа. Сега разбрах, че и Тончо Токмакчиев се кандидатирал в София. Е, какво разбира един комик от градоустройствена работа, питам аз. И въобще от управление, администрация, строежи, метро и пр. То не че учителка по руски разбира де, ама вече поне се е научила.

Та като как Тончо Токмакчиев си мисли, че ще управлява най-големия град в България – с тъпи смешки и със скечовете на „Хамалите” ли? И сигурно ще си вземе за заместник Камен Воденичаров. То вярно, че цялата държава се е превърнала в цирк, ама чак пък толкова за глупави ли ни мислят. Аз имам над 30 години стаж като инженер и съм сигурен, че по-добре ще се справя с тежката задача да кметувам от него.

Явно обаче и Токмакчиев е решил, че става за политик. Също като бившия си колега Слави Трифонов, дето щял да оправя държавата по чалга модел. Да им имам самочувствието на тези хора, трябва да си истинско перде да нямаш хал хабер от политика, а да напираш за властта. Ама то затова сме на това дередже, защото всякакви индивиди се упражняват на гърба на народа с цел да се облагодетелстват.

Кръстю Стоев, София

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook