img

Ето това искат жените през 2018-та: техниката, която подлуди хиляди и запрати омбрето в историята! Всичко за нея: (Снимки)

/
/
/
6655 Views

Началото на новата година обикновено е повод за една жена да направи генерални промени в живота си. Какво ще кажете за напълно нов имидж?

Ако и вие сте от смелите експериментаторки, днес ще ви предложим да започнете от цвета на косата, защото тази година има нова тенденция, която буквално преобърна разбирането ни за  боядисването на косата .

Боядисване тип балеаж

През миналата година безспорният лидер сред методите на боядисване на косата бешебалеажът . Това е един от видовете оцветяване, които създават ефекта на изсветлена от слънчевите лъчи коса. Основната му разлика от други подобни техники е промяната в оттенъка на косата хоризонтално , с преход от тъмно към по-светъл цвят. Сред любителите на този вид боядисане са Джесика Алба, Алекса Чанг, Риана и други звезди и поп-диви.

балеаж

Но точно когато изглеждаше, че нищо ново не може да бъде изобретено в цвета на косата, стилистите отново ни изненадаха!

През този сезон балеажът се обърна с главата надолу в буквален и фигуративен смисъл. Стилистите излязоха с нова техника, наречена обратен балеаж.

В основата му е точно обратната визия на балеажа – сега светлият нюанс на косата плавно преминава в тъмен. И при това изглежда много впечатляващо!

Днес сме събрали за вас една малка, но обемисти колекция от снимки на  техниката на „обратния балеаж“. Разгледайте и се вдъхновете!

Както виждате, тъмните и светлите цветове сменят местата си! Сега не е необходимо да избирате тъмни корени и да правите гладък преход към светлото, а можете да направите всичко наобратно. Изглежда много стилно, нали?

обратен балеаж

боядисване тип балеаж на черни коси

Стилистът Дарин Даниелс оцветява косата на клиентката си в корените в светъл нюанс, а след това използва няколко нюанса на кестенявия цвят, за да направи плавен преход към шоколада на върховете.

В своя Instagram-профил един добре познат майстор-коафьор пише, че „обратният балеаж“ е последният писък на модата в боядисването, тъй като с тази техника можете да създадете наистина възхитителни и уникални резултати!

Боядисване в обратен балеаж

Новият модерен цвят на косата, както и огънят, може да се съзерцават вечно. Има толкова много различни и в същото време подобни отсенки, изглежда просто невъзможно да се постигне такъв резултат.

боядисване в балеаж

балеаж наобратно

Да се боядисате по този начин ще бъде по-трудно от класическия балеаж, тъй като основният цвят е русо.

А ако по природа имате тъмна коса, то ще ви отнеме повече от едно посещение на фризьора, за да постигнете перфектният светъл цвят, без жълт оттенък. След това трябва да изберете тъмен цвят за връхчетата на косата, независимо дали в топъл или студен цвят. Тези два цвята ще станат основата за новият ви преливащ цвят.

За тъмните коси тази форма на боядисване има още един малък недостатък – „обратният балеаж“ трябва да се освежава по-често заради израстващите корени, но ефектът определено си заслужава усилията.

балеаж наобратно

Както можете да видите, тази нова модна тенденция изглежда много впечатляващо и елегантно!

балеаж в косите

боядисана коса

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook