img

Първа версия за кървавото убийство, след нападение на роми в Шумен

/
/
/
1132 Views

 

Задържаният в Шумен за убийството на 28-годишния Митко Боянов Велико Лефтеров сам е позвънил на спешния телефон 112 и е съобщил, че е намушкал човек. Това съобщи полицейски източник, цитиран от „Монитор“. За инцидента в кв. „Гривица“ имало две обаждания – в първото някой съобщил на тел. 112 за сбиване, а във второто вече била подадена информация за намушкан човек.

Ударът в тялото на жертвата Митко Боянов е бил много силен и с много голям нож, острието му е било най-малко 14 сантиметра. Това стана ясно в късния следобед в неделя. Ножът засегнал сърцето и белите дробове на Митко.

Появи се информация и за причината, довела до фаталния конфликт. Митко и брат му Наско разговаряли на висок глас на пейка в градинката пред читалище „Стилиян Чилингиров“. Велико се ядосал, че говорят на цигански или турски и отишъл да се разправя с тях, а след това караницата преминала във физическо насилие.

Очаква се в понеделник прокуратурата да поиска за Велико Лефтеров постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook