img

Майка на десет момчета на 39 години най-накрая роди момиченце – ето голямото щастливо семейство (Снимки):

/
/
/
1204 Views

Когато Алексис разбрала за бременността си, тя и съпругът й отишли ​​в клиника на 80 мили от дома им, за да разберат пола на бебето.

бременна жена

„Мислех, че ще ми кажат, че очаквам още едно момче и това нямаше да бъде изненада. Когато обаче чух, че ще имам момиче, просто дъхът ми спря “, казва Алексис.

39-годишната по това време Алексис живее с 44-годишния си съпруг Дейвид. Когато мъжът ѝ чува тази новина, той е на седмото небе от щастие. Двойката вече е престанала да се надяват на момиче.

бебе момиченце

Малката Камерън има десет братя на възраст между 2 и 17 години. Момчетата са нетърпеливи да се грижат за по-малката си сестра. Братята на Камерън у дома дори се опитват да мълчат, за да не събудят спящата си сестричка.

многодетно семейство

братя и сестричка

Родителите на 11 деца казват, че често ги питат дали планират още едно дете и дали очакват да имат момиченце. Алексис и Дейвид са искрени: признават, че бебето е било непланирано, но също така биха се зарадвали, ако разберат, че очакват още едно момче.

Алексис казва, че отглеждането на 11 деца със сигурност не е лесно, но тя винаги се опитва да поддържа реда у дома. Само за една седмица обикновено трябва да планирате до 49 пранета…

Ако видите Алексис обаче, никога няма да кажете, че тази жена е раждала толкова много пъти. Тя спортува редовно, храни се здравословно и изглежда просто перфектно за вече 40-те си години! Вижте само:

многодетна майка фигура

жена на 40

Междувременно, към настояща дата, на хоризонта се е появило и бебе номер 12 – също момченце, но родено преждевременно в 26-тата седмица. След дълъг престой в болницата и непрестанни грижи от страна на лекарите, мъничето вече си е у дома, но все още се налага да се храни със сонда.

малко момченце

Това обаче не обезкуражава многодетната майка, която вярва, че нещата ще се развият по най-добрия възможен начин и не спира да споделя с хилядите си фенове в Инстаграм ежедневни новини около многолюдната си фамилия.

многочленно семейство

Желаем им да са все така задружни и щастливи!

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook