img

Отвратително: Докато тримата полицейски шефове изнасилвали красивата дознателка, нейна колежка я държала да не мърда

/
/
/
2271 Views

Колежката на дознателката, която бе изнасилена от началниците на полицейското отделение в град Уфа, е заподозряна като съучастничка в жестокото престъпление. По-рано тя бе привикана пред съда като свидетел, но сега следствието разполага с нови данни.

Според медиите по-възрастната колежка на 23-годишната дознателка може да стане обвиняема по делото, като бъде обвинена в съучастие в изнасилването.

„Има данни, че тя е помагала и е държала потърпевшата за главата и ръцете, за да не мърда по време на насилните действия“, коментира полицейски източник.

По-рано стана ясно, че по време на почивка дознателката се сбила с колежката си заради 34-годишния началник на отдела по въпросите на миграцията и тя се прибрала вкъщи.

„Към този момент тя е преведена в друго отделение и я заплашва углавно дело“, твърдят още от полицията.

Нови подробности за изнасилването се появяват на практика всяка седмица. Например в края на ноември единият от обвиняемите предостави видеоалиби, а по-рано стана известно, че преди да бъде изнасилена, дознателката е била пребита.

На фона на всичко това колеги на младата жена се отнасят скептично към твърденията й и дори имат намерение да я бойкотират.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook