img

Нострадамус: „Човек ще замени онзи, който никога не е очаквал да бъде крал“

/
/
/
926 Views

Шокираща нова интерпретация на пророчествата на Нострадамус гласи, че управлението на крал Чарлз може да бъде много кратко с шокиращото предположение, че принц Хари може да заеме трона.

Авторът Марио Рединг, водещ експерт по астрология от 16-ти век, твърди, че разводът на тогавашния принц Чарлз от принцеса Даяна ще доведе до широко разпространено неодобрение, което ще принуди новия крал да абдикира.

Книгата, написана през далечната 2005 г., претълкува оригиналните предсказания, направени от Нострадамус преди 447 години, и предлага „човек, който никога не е очаквал да стане крал“, да заеме трона. Това доведе до бомбено твърдение, че това може да се отнася до принц Хари или дори австралиеца Саймън Доранте-Дей, който твърди, че е таен син на крал Чарлз и Камила.

В книгата Рединг използва загадъчните стихове, написани през 1555 г., за да предскаже точно годината на смъртта на Нейно Величество Кралицата.

„Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще умре около 2022 г. на около деветдесет и шест години, пет години по-малко от живота на майка си“, казва авторът.

Рединг продължава да спекулира, че терминът „Кралят на островите“, използван в една от пророческите поеми на Нострадамус означава, че до началото на управлението на крал Чарлз III голяма част от Британската общност ще се е отцепила, оставяйки царството ограничено до британците острови.

„Принц Чарлз ще бъде на седемдесет и четири години през 2022 г., когато поеме трона, но негодуванието, което изпитва срещу него определена част от британското население след развода му с Даяна, принцесата на Уелс, все още продължава“.

След това той спекулира, че имайки предвид голямата възраст на крал Чарлз, натискът го принуждава да абдикира в полза на принц Уилям. Но във втора редакция на книгата си, публикувана през следващата година, прави още по-драматично твърдение.

Рединг хвърля нов поглед към репликата на Нострадамус „човек ще замени онзи, който никога не е очаквал да бъде крал“.

„Това означава ли, че принц Уилям, който би очаквал да наследи баща си, вече не е на снимката?“, пита Рединг. Рединг казва, че тъй като Уилям не може да поеме кралската роля по каквато и да е причина, принц Хари, по подразбиране, става крал на негово място? Това би го направило крал Хенри IX, само на 38 години.

Това дори не е най-шокиращото тълкуване на съдбовното предсказание.

Саймън Доранте-Дей, австралийският дядо, който вярва, че е тайният син на краля и кралицата, също е предложен като малко вероятния заместник на крал Чарлз.

56-годишният мъж каза пред 7 News Australia: „Това със сигурност е храна за размисъл, защото прогнозата ясно показва, че някой извън лявото поле ще замени Чарлз като крал. Разбирам защо някои хора биха си помислили, че отговарям на изискванията.

„Вярвам, че съм син на Чарлз и Камила и очаквам с нетърпение деня си в съда, за да докажа това.

„Може би Нострадамус има същото разбиране като мен, че всичко това ще излезе наяве един ден.“

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook