img

Народните рецепти на този руски лечител вършат чудеса

/
/
/
1127 Views

Миелолипомите на надбъбречните жлези са тумори, състоящи се от мастна тъкан и хемопоетични елементи, напомнящи костен мозък.

Те винаги са доброкачествени и лесно се разпознават с компютърна томография или магнитен резонанс. Миелолипомата е кръгъл, ясно отграничен възел, който не застрашава живота на човека и може да не се наложи операция.

Лекарствените растения могат да помогнат да се избегне операцията, научи trg.

Руският народен лечител Вячеслав Варнавский предлага следното ефективно средство. Използва се репей, но по специална методика на приготвяне и прием. Най-добре е да се започне с използването на големи листа от репей.

• Към 800 мл сок от листа се добавят 200 мл водка, сместа се разбърква и се поставя в хладилник за една седмица. Тази порция е достатъчна за един лечебен курс. Приема се по 1 супена лъжица, 3 пъти на ден, половин час преди ядене, същевременно изпивайки половин чаша вода.

Това средство е много ефективно, но е само половината от лечебния курс. След като приключите първия етап по гореописания начин, продължете лечението, но вече с млади листа от репей. Те се измиват и се поставят в хладилника. Сокът от тях е годен за прием в продължение само на три дни. Т.е. на всеки три дни трябва да се снабдявате с нови млади листа. Пие се по строга схема, без да се пропуска нито един ден.

• Първия и втория ден – по 1 чаена лъжичка, 2 пъти на ден, 45 минути преди ядене.

• Третия и четвъртия ден – по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден, 45 минути преди ядене.

• Следващите дни – по 1 супена лъжица, 3 пъти на ден, 45 минути преди ядене.

Необходимо е да изпиете по тази схема не по-малко от половин литър от този сок.

Препоръчва се лечението с репей да се съчетае с прием на една от следните смеси от лекарствени растения – първо едната смес, после другата.

• Смесете в равни количества полски хвощ, невен, динка, мечо грозде, живовляк и черен оман. Залейте 1 супена лъжица от смес от смлените билки с 300 мл гореща вода, оставете сместа да престои 3 часа, прецедете и пийте по 2 супени лъжици, 3 пъти на ден, преди ядене. Лечебният курс е 3-4 месеца.

• Смесете в равни количества шипкови плодчета, корен от глухарче, корен от цикория, жълт кантарион и камшик. Залейте 1 супена лъжица от смес от смлените билки с 300 мл гореща вода, сложете за 5 минути на бавен огън, след което да престои 2 часа, прецедете и пийте по 2 супени лъжици, 3 пъти на ден, преди ядене. Лечебният курс е 3-4 месеца.

По време на лечението пийте редовно зелен чай. Или още по-добре, чай с мляко по следния начин: залейте с половин чаша гореща вода 1 чаена лъжичка зелен чай и оставете за 5 минути. През това време сложете млякото да заври, излейте чая в друга чаша и долейте догоре с мляко. Пийте всяка сутрин на гладно от тази напитка, добавяйки малко мед 20 минути преди ядене, както и вечер 20 минути преди лягане./zdrave.to

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook