img

Дъщерята на Брижит Макрон откровено за връзката на майка си с френския президент! Ето какво разкри

/
/
/
1402 Views

 

Романтичната им история започва точно като приказка: 15-годишният Еманюел се запознал с бъдещата си съпруга в училище, където тя му преподавала латински и литература. В този момент Бриждит била омъжена и имала 3 деца. На 17 години Макрон се зарекъл, че някой ден задължително ще спечели сърцето й.

 

Така и става. През 2007 година двамата узаконяват връзката си. Въпреки че бракът им е критикуван от всички, съпрузите изглеждат много щастливи. Това се потвърждава и от думите на дъщерята на Брижит от първия й брак –  Тифани Озиер.

34-годишната юристка разказа, че отношенията между майка й и вторият й мъж не изглеждат толкова мило, както са описани в пресата, а… много по-добре. Въпреки постоянната си ангажираност, президентът на Франция винаги намира време за своята втора половинка.

Тифани добавя, че Макрон не остава дълго време майка й сама, обича да я държи за ръка и след като свърши работа, веднага се втурва към нея. „За това мечтае всяка жена“, казва дъщерята на Брижит.

За връзката на майка си с Макрон Тифани научила в училище. „Колкото и невероятно да звучи, но когато научих за връзката им, нямах никакви съмнения за сериозността на намеренията му. Еманюел го доказваше със своето поведение, това беше много очевидно. Когато са заедно, сякаш нищо друго не съществува“, споделя младата жена.

 

„Ако някой ме накара да дам своето обяснение на думата „любов“, бих разказала за отношенията между майка ми и Еманюел“, казва още тя. Дъщерята на Брижит е уверена още, че всички, които критикуват майка й, го правят просто защото й завиждат.

Гледайки тази двойка, не можем да не й се възхищаваме. Семейство Макрон е поредното доказателство, че за любовта няма възрастови ограничения и тя живее не 3 години, а цял живот.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook