img

Намерете време да духнете ЩИПКА СОЛ през прозореца преди 22 декември – проблемите ви ще се изпарят!

/
/
/
1279 Views

Солта е от съществено значение за готвене на повечето ястия. Но това не е само подправка! 

Опитните домакини знаят как да използват белите кристали за пране, почистване и лична хигиена. А нашите прабаби знаели как да се отърват от негативизма с помощта на сол, да се предпазят от зли очи, да създадат амулет и да върнат благополучието в къщата.

КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГАТИВИЗМА

Точно както солта абсорбира вода, тя има способността да абсорбира отрицателна енергия. Затова щипка правилно приготвена сол е своеобразен капан за тъмните сили.

сол от солница

Все пак трябва да се помни, че не всяка сол е подходяща. Можем да използваме само продукт от нова опаковка. И е по-добре, ако това са големи кристали без добавки като йод, калций и други подобни.

ЗАЩО ДА ДУХНЕТЕ СОЛ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА?

Вземете малка щипка сол с лявата си ръка. След това отидете до прозореца и издухайте солта от ръката си. В същото време трябва да кажете следните думи: „Моля силите на светлината за помощ, за себе си, за моя дом. Издухвам всички грижи, всички проблеми. Призовавам за просперитет, комфорт и благополучие. Превръщам се в магнит за щастие. Нека да дойде помощ отгоре за мен. Казаното ще се изпълни!“

шепа сол

След такъв ритуал, както казват екстрасенсите, ще стане по-лесно да дишате. Ако е имало кавги или болести, скоро те ще спрат. Ще почувствате как цялата негативност, капка по капка, започва да напуска живота ви.

Защо трябва да стане преди 22 декември? Факт е, че най-голям ефект ритуалът със сол дава в периода, когато Луната е в най-активната фаза на намаляване. В крайна сметка, независимо дали вярвате или не, естественият спътник на Земята има забележим ефект върху състоянието на нашето тяло.

При някои намаляващата Луна причинява летаргия и меланхолия. Други в този период непрекъснато плачат или страдат от главоболие. Но и за двете групи подобна практика може да донесе доста силна енергийна подкрепа . Особено в момент на тежко емоционално състояние.

ПОЛЗИ ОТ СОЛЕНАТА ВОДА

Напоследък всички чувстваме постоянния натиск на негативните новини. Гледането на новини по телевизията или прелистването на фийдовете в социалните мрежи причинява депресия и лишаване от сън. На този фон ще бъде полезно да си припомним един вид трик на тибетските монаси.

тибетски монаси

Вечер преди лягане вземете чаша вода и добавете към нея 2 супени лъжици готварска сол. След това разбъркайте добре. Поставете чаша под леглото, в краката си. На сутринта вземете чашата и погледнете нейното съдържание.

вода със сол

Стъклото може да се замъгли или в него да се появят мехурчета, солта може да се утаи плътно на дъното и дори да потъмнее – всичко това предполага, че в мислите и къщата ви е имало много негативизъм. Без да се бавите излейте водата в тоалетната и пуснете казанчето, а вечерта повторете процедурата.

Солената вода в краката премахва отрицателното, натрупано през деня, от човека и подобрява благосъстоянието му. Освен това става по-лесно да се диша, появяват се сила и положителна енергия. Също така солената вода може да помогне да се отървете от безсънието, но в този случай монасите съветват да поставите чаша вода в главата на леглото.

сол енергия

СЪВЕТ ОТ РЕДАКЦИЯТА

Както вече казахме, солта и водата перфектно абсорбират енергия. Следователно дори солта, която използвате за готвене, може да стане вълшебна. За да направите това, достатъчно е да й кажете различни мили думи, пожелавайки щастие на роднини и близки хора.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook