img

Майчин подвиг: За да издържа дъщеря си, майката 40 години се правела на мъж

/
/
/
217 Views

Майчината любов може да бъде безкрайно саможертвена, защото любящите майки ще направят всичко, за да бъде детето им щастливо.

Днес в ТРГ искаме да споделим с вас невероятната история на жена, която заради дъщеря си се преструваше на мъж повече от 40 години.

Египтянка на име Сиси Абу Дау носела мъжки дрехи повече от 40 години, за да може да работи и да храни дъщеря си.

Жената се омъжила още като 16-годишно момиче, но когато била бременна в семейството й станала трагедия – съпругът й починал. Тогава тя трябвало да търси начини да спечели пари, за да може да изхранва себе си и детето си.

Преди 40 години жените не можели да бъдат наемани на работа в Египет и Сиси решила да се дегизира в мъж и така да изкарва прехраната си.

жена-се-преоблича-като-мъж

Жената трябвало да работи на много места. Първо тя си намерила работа на строителна площадка, мъкнела тухли, бъркала бетон, след което прибирала реколтите в полето.

Сега тя се занимава с почистване на обувки на гарата. Дневните й приходи от около 10 паунда, това е е дори по-малко от долар. Освен това жената успяла да построи самостоятелно и къща.

През цялото време дъщерята на Сиси била гледана от баба си.

Днес Сиси Дау вече няма смисъл да се прави на мъж, но тя така е свикнала с мъжките одежди, че продължава да си ходи с тях.

египетско-правителство-награда

През 2015 година правителството на Египет наградило Сиси с наградата „идеалната майка“.

След като Сиси придобила популярност в медиите, с помощта на журналисти тя успяла да получи лиценз и да работи в собствен павилион. Въпреки придобитата слава, 69-годишната героиня продължава да работи усилено за доброто на семейството си.

Източник: Свободна зона

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook