img

Лео Кадели размаза силиконките: Искат пет бона, а дават това, което се купува за 20 лева! (подробности)

/
/
/
406 Views

Лео Кадели размаза тунингованите мадами, видя trg.

Албанецът Лео Кадели разби силиконките и плеймейтките. Той се занимава с благотворителност и за кратко игра в хитовата поредица „София Ден и Нощ”. Ето с какви коментари разбуни мрежата, след интервюто с моделката Виктория Петрова:

„Гледам…Слушам… Плача… Радвам се…. Мечая… и се притеснявам.

Жена, която иска 5 000 лв. на месец и е готова да даде само едно в замяна – това, което струва на околовръстното само 20 лв. Мъж, който най-вероятно изкарва 10 000 лв. на месец, той най-вероятно не е и малоумен, той или е бизнесмен и знае къде да ИНВЕСТИРА, или работи нещо, за което е учил с години. Тази инвестиция е грешна заради амортизацията, която е неизбежна и много бърза.

Това ме кара да мисля, че тези, които дават такива суми, не са нито бизнесмени, нито са от онези, които са учили с години.

Да, знам, че живеем в гаден материален свят (аз не съм от богатите, но изкарвам достатъчно за комфорта на семейството ми, мога да даря 10 000 лв. на месец на хора в нужда, но няма да давам една стотинка за подобна сделка).

Лео Кадели помага на непознати хораА вие продължавайте да купувате щастието, но не забравяйте, че цената се вдига всяка година и то не според вътрешния продукт, а според това дали далаверите на мъжа, които той ви предлага, са били успешни.

Амортизацията при вас всяка година покачва, а един бизнесмен ще инвестира в новата СТОКА, отново може би от провинцията.

А вие? Ще прочетете книгата, която сами си написахте „Бързи пари… Бърз секс.. Бърз живот“, но от вашето дете какво ще стане? Защото акъл в тази комбинация не виждам, виждам единствено факта, че се е родил още един проблем за обществото.

Нека следващите полети, които пътуват за Дубай, да търсят задължително диплома за 8-ми клас и да правят тест за морал.

Да живее Д-р Енчев! А баба Мария, която продава домашни зеленчуци нека да умира от глад.

Лео Кадели и баба НедкаГледах предаването, защото аз съм на принципа, че дори и от глупав човек има какво да научиш, стига да го слушаш внимателно. А тази не е от най-тъпите. „Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава“, написа Лео Кадели.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!