img

Загрижена майка трогна всички пътници в самолета с жеста си (СНИМКИ)

/
/
/
2026 Views

Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка – да раздаде 200 подаръчни пликчета на пътниците в самолет, се разпространява масово от потребителите в социалните мрежи.

Разтревожена, че по време на първия си полет със самолет бебето ѝ ще хленчи постоянно и ще притеснява останалите пътници, жената решила да направи опит да ги умилостиви, видя Trg.

За целта находчивата родителка приготвила 200 миниатюрни подаръчни пликчета, придружени от бележка, обясняваща ситуацията.

Трогателен жест в самолетЕдин от пътниците заснел трогателната проява на жената и кадрите вече се разпространяват във Facebook. Една от снимките, направени от Дейв Корона, който пътувал със същия полет от Сеул, Република Корея, до Сан Франциско, Калифорния, показва обяснителната бележка, написана от името на бебето.

Тя гласи:

“Здравейте, аз съм Джунву и съм на четири месеца. Днес отивам в САЩ. Малко ми е нервно и притеснено, тъй като това е първият полет в живота ми, което означава, че е възможно да плача или да вдигам повечко шум. Ще се опитам да пазя тишина, но не мога да обещая. Моля да ме извините. Мама е подготвила за вас малки подаръчни пликчета. В тях има бонбони, бисквити и слушалки за уши. Наслаждавайте се на пътуването. Благодаря”.

майка трогна пътниците в цял самолетДейв не крие, че жестът го трогнал много, особено като се има предвид, че по време на целия полет бебето не е “изцвърчало” нито веднъж.

Споделяйки снимките от умилителната случка във Facebook, потребителите не спират да хвалят майката за проявеното внимание към останалите пътници.

“Страхотна и умна идея”, пише възторжен ползвател на социалната медия. “Повече от впечатляващо е, че тази жена е успяла да приготви старателно 200 пакетчета, въпреки че е с малко бебе”, гласи друг коментар.

Източник: Нова Варна

Коментирай чрез Фейсбук
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!