img

Кулагин: Папи Ханс си правеше клизми в банята, а Мира Добрева не трябва да остава сама дори с банан!

/
/
/
320 Views
loading...
Валентин Кулагин не спира с нападките си към останалите звезди на „ВИП Брадър“!

В Къщата Кулагин се мразеше с всички и това си остана така и навън. Той все още не се разбира с другите съквартиранти, което явно няма да се промени.

Кулагин Папи Ханс си правеше клизми в банята, а Мира Добрева не трябва да остава сама дори с банан!

Валентин Кулагин пак „нахрани“ бившите си съквартиранти

Гримьорът даде интервю за в. „Шоу“, в което за пореден път оплюва останалите. Най-брутални обаче са подигравките му за Папи Ханс и Мира Добрева.

„Как да наричам мъж с ролки на главата, който се клизмира по 2 часа в банята? Можете да си представите щом аз намирам визията му за нелепа, дори при моите широки убеждения, до колко е адекватна тя. Само като минавах покрай него, ми ставаше смешно. Вероятно затова песните и клиповете, които прави, също са пародийни. Не знам дали е суперпалав, но със сигурност е супер фалшив. По цял ден злословеше зад гърба ни и плетеше интриги. Слаб характер – женско име.“ – споделя Кулагин.

„Да ви кажа честно в 21 в. не ме интересуват сексуалните желания на никой, а още повече пък тези на Мира Добрева. Но не е добра идея да оставяме Мира сама в една стая, дори с банан.“ – казва гримьорът по адрес на звездата на БНТ.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Фейсбук
 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следете ни във Facebook
error: Кражбата на материали от Trg.bg е забранена!