img

Кои са първите 3 думи които, виждаш? Виж, какво хубаво ще ти се случи следващата седмица свързано с тях

/
/
/
640 Views

Изпробвай интуицията си! Кои са първите 3 думи които, виждаш?

– открий ги,
– напиши ги във коментарите и
– виж, какво хубаво ще ти се случи следващата седмица свързано с тях

Вътрешен глас, предчувствие или интуиция, са взаимозаменяеми думи. Използваме ги, когато говорим за нашите малко по-особени заключения и решения по повод на различни ситуации, в които попадаме.

По-особеното на интуитивните заключения и решения е, че се появяват много бързо в съзнанието ни. Сякаш изведнъж разбираме какво е това, което следва да направим. Уж нямаме пълна информация, но успяваме почти безпогрешно да стигнем до съответното решение, което ни е осенило.

Отгоре на всичко въздействието на интиутивните заключения и решения е така силно, че се доверяваме, а поведението ни оттук нататък е в пълно съзвучие с тях.

Мозъкът ни предоставя способности, които са развивани в продължение на хилядолетия и в този смисъл отразява човешката култура. Благодарение на тях бихме могли да си спестим досадни грешки.

Развитото вътрешно познание на кого да се доверяваме, на кого да подражаваме, кого да обичаме, как да се отнасяме към другите – всичко това са способностите на нашия мозък, които задвижват интуицията.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook