img

Думите на Киану Рийвс, които разтърсиха света: Актьорът докосна милиони с изповедта си за загубата на бебето и любимата си

/
/
/
867 Views
Повечето хора смятат, че известните личности имат идеален живот, не преживяват драми, надменни са и богатството ги е заслепило.

Но има един актьор, който е повече от земен, знае цената на парите и на живота и определено може да ни накара да се замислим със своите думи. Прочетете тази изповед на знаменития актьор Киану Рийвс, която със сигурност ще ви докосне.

„Повечето хора ме познават, но не знаят историята ми. На 3-годишна възраст гледах как баща ми си тръгва. През годините посещавах 4 различни училища и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, отколкото е за повечето хора. В крайна сметка напуснах гимназията без да завърша. Когато бях на 23, най-близкият ми приятел, Ривър Финикс почина от свръхдоза. През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв поглед и през 1999 година Дженифър забременя с дъщеря ни. За съжаление, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от смъртта ѝ и това доведе до края на връзката ни.

18 месеца по-късно Дженифър почина в катастрофа. Оттогава избягвам сериозните взаимоотношения и идеята за деца.

По-малката ми сестра бе болна от левкемия. Днес тя е здрава, а аз дарих 70% от приходите си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват заболяването. Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки, че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва! Затова, в края на краищата, смятам, че всички можем да се съгласим, че дори в лицето на трагедията, един силен, стабилен човек може да израсте и успее.

Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш! Животът си заслужава живеенето!

Коментирай чрез Фейсбук

1 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook