img

Елтън Джон: Руска медсестра ме спаси от сигурна смърт

/
/
/
1073 Views

Известният британски музикант Елтън Джон каза, че британските лекари се обадили на руска медицинска сестра, за да го спаси от усложнения, възникнали след операция за отстраняване на тумор на простатата, научи trg.

Съобщава се, че 72-годишният певец, след като научил, че е болен от рак, през 2017 г. решил да се подложи на операция. Според музиканта той избрал хирургия, а не химиотерапия, защото знаел, че ще трябва да отмени концертите си, за да се подложи на лечение.

„Аз отидох директно на операцията. Всъщност децата ми взеха решението вместо мен. Не ми харесваше това, имах рак и исках да се отърва от него“, цитира изданието известният музикант.

Според вестника операцията е била успешна, но 10 дни след операцията се оказало, че той се е заразил със сериозна инфекция. Музикантът прекарва почти две седмици в болницата и ако ден по-късно не е бил откаран в болница, е щял да умре.

„Последните ми спомени бяха хипервентилация, когато се опитаха да намерят вена, за да ми направят инжекция. Имам наистина мускулести ръце, така че това винаги създаваше трудности, всичко се влошаваше и от факта, че мразя игли. В крайна сметка, за да приложат успокоителното, те трябваше да докарат руска медицинска сестра.

„Имах изключителен късмет, въпреки че трябва да кажа, че по онова време не мислех така. Не спах цяла нощ и мислех дали ще умра. Само в болницата през нощта се молех:“Моля те, не ме оставяй да умра, нека ме видят отново децата, дай ми още малко време “, цитира БГНЕС Елтън Джон.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook