img

Какво да пием за подсилване на имунната система

/
/
/
266 Views

В условията на пандемична обстановка и появата на все повече вируси, подсилването на имунната система е повече от необходимо.

Какво представлява тя и има ли продукти за подобряване на нейната ефективност? Могат ли да се приемат от деца и възрастни и дали са напълно безопасни? Нека видим!

Какви продукти за подсилване на имунната система ще намерите в Healthstore

Човешкият организъм наред с всички отделни органи, отговарящи за неговото правилно функциониране, си има и собствена защита, грижеща се да предотврати появата на външни вредители. Такива могат да са вирусите или други инфекции, водещи до възпалителни процеси и развитието на различни заболявания. Това е именно имунната система, състояща се от разположени по цялото тяло клетки, органи, тъкани, унищожаващи всяка попаднала отвън заплаха. За ефективното й подсилване се прилагат комплексни действия в домашни условия, като например:

  • здравословно хранене и балансирана диета;
  • редовни физически натоварвания;
  • приемът на различни хранителни елементи. Такива са витамините, билките, минералите, предлагани в Healthstore.bg под формата на хранителни добавки във вид на дражета, хапчета, капсули;
  • абсолютно спокойствие и изключване на стресов начин на живот.

Подходящи ли са за деца и възрастни

Най-основното условие, към което компанията се придържа, е предлагането на 100% качествени хранителни добавки за подсилване на имунната система със съдържание на естествени природни продукти и билки. Изключително важно условие обаче е придържането към предписанията и препоръките за прием на лекарите и производителите на отделните продукти.

Безопасни ли са

С всяко безопасно нещо, когато започнеш да прекаляваш или го консумираш безгранично, то става вредно. Това с пълна сила важи и за хранителните добавки за подсилване на имунната система при децата и възрастните. Важна е задължителната консултация с експерт при наличие на придружаващи заболявания или вземаме допълнителни лекарства. Ако сте напълно здрави, но все пак имате колебания дали да приемате подобни добавки, свържете се с експерт.

Защо да приемаме такъв тип добавки

Защото те са за подсилване на имунната система, правейки борбата на тялото Ви с вредителите по-ефективна. Правят защитните органи на тялото по-чувствителни, с което реагират и унищожат заплахата още при нейното постъпване, предотвратявайки необходимостта от появата на каквито и да е симптоми и изобщо възникване на заболяване и нужда от лечение. Така всъщност, Вие ще сте по-устойчиви в среда, наситена с болестотворни организми, вируси и бактерии.

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook