img

Изплува шокираща тайна свързана със звезда от „Откраднат живот“ и Деян Донков

/
/
/
779 Views

На Анастасия Ингилизова не ѝ върви с мъжете, разбра trg

Но докато решението за раздялата с бащата на първото си дете Деян Донков преди години взима самата тя, вторият мъж, от когото има дете, я изоставя заради далеч по-младата и стройна веганка Лили. Това е актьорът от Народния театър Христо Петков. Хората го познават като психаря от последния сезон на „Под прикритие” и Тодор Шумненеца от кинохита „Възвишение”. Преди да се роди синът им Константин, той и Ася имат дълга и щастлива връзка. Първи приятели са с Деян Донков и Радина Кърджилова и дори се говори, че двойките се били разбрали да си кумуват взаимно, ако един ден решат да се женят.

През 2014 г. Ингилизова ражда момченце на Христо. Само две години по-късно става ясно, че двамата са се разделили.

По ирония на съдбата неприятната новина се разчува точно в деня, в който Радина ражда втория син на Деян – 23 юли 2016 г. Бебето идва на бял свят по обяд, а вечерта Донков прави премиера на режисьорския си дебют „В очакване на Годо”. В залата са и Ася, и Христо. Двамата обаче не се поглеждат нито по време на представлението, нито след него. Ингилизова заедно с Деян, най-близките му приятели и родителите на Радина отиват да празнуват раждането на бебето и представлението, а Петков остава сам пред театъра.

Още тогава в актьорската гилдия започват да шушукат, че причина за раздялата е изневяра на Христо. Дни по-късно той е забелязан да се целува със слабо известна блондинка. Цяла година по-късно става ясно коя е тя – младата му колежка Лили Гелева. Говори се, че тази афера била огромен удар по самочувствието на Анастасия, тъй като Лили е цели 12 години по-млада от нея. Освен това е и далеч по-слаба, докато Ингилизова открай време се борела с излишните си килограми, които все не може да свали.

Самата Лили винаги е била хубава жена, но далеч не е слаба по природа. Стари нейни снимки доказват, че за около 6 години е свалила трайно поне петнайсетина килограма, благодарение на железния си хранителен режим. В „Черешката” тя обясни, че отдавна е „приключила със захарта” и, когато ѝ се яде сладко, си прави торти с фурми и ядки. От половин година пък не близва животинска храна. Благодарение на това изглежда слаба като вейка.

За разлика от нея, Ингилизова е доста сочна, но пък видът ѝ е много свеж, а по лицето ѝ няма нито една бръчка. Говори се, че след раздялата с Христо 43-годишната актриса така и не е намерила нов мъж. За помощ с децата тя разчитала на Деян и Радина, които удряли по едно рамо не само с отглеждането на големия син, който е дете на Донков и носи неговото име, то и на неговото братче.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook