img

Как да си приготвим това вълшебно вино, за да се радваме дълги години на отлично здраве! Лекува над 100 болести

/
/
/
1179 Views

Кое е това растение, което „жили“, но и лекува? При това списъкът от болести, срещу които се прилага е твърде дълъг!

Това е копривата – признато като най-ценно и полезно за организма растение, съчетаващо изключително голям брой здравословни вещества! От ТРГ няма да ги изреждаме всичките, само ще изтъкнем, че в състава на неговите белтъчини, от общо 20 аминокиселини – осем се считат за незаменими! Редно е обаче, да ви дадем списък на част от заболяванията, върху които се проявява лечебният ефект на копривата. Те са:

различни видове рак, тумор на далака, язви, гнойни рани, диабет, анемия, ревматизъм, отслабена имунна система, проблеми в отделителната система, главоболие, задух, хроничен бронхит… Все пак, как да „впрегнете“ копривата, за да ви лекува ефикасно?

Нужни са Ви:

10 с. л. лоста и корени от коприва
1 с. л. пелин
1 с. л. хвойна
2 с. л. листа от живовляк

Всички съставки трябва да се разбъркат старателно. Тази смес сипвате в 1 литър домашно червено вино (което да не е „кръстено“) и го оставяте на тъмно и хладно в продължение на 12 часа. След това добавяте и 4 с. л. домашен пчелен мед и кипвате течността в подходящ съд. Оставате я да ври за около половин час, но при леко намалена температура. След това охлаждате и получавате вълшебното вино от коприва.

Пиете от него по 1 с.л. преди всяко хранене. Трябва да сте упорити, за да постигнете желания ефект!

В допълнение ще ви предложим и един тонизиращ и високоефективен коктейл, съдържащ 100 гр. сок от коприва, 120 гр. сок от хрян и 60 гр. сок от лук. С този коктейл ще постигнете завидна енергичност и жизненост, на която и далеч по-младите ще ви завидят!

Съдържанието на витамин С в копривата е два пъти по-високо от това в касиса и лимоните, а на витамин А – по-високо от това на признатия лидер – морковите!

Копривата е едно от малкото растения в света, отличаващо се с толкова високо съдържание на витамин К, който, както е известно, играе ключова роля при съсирването на кръвта, пише Виж ти.

Успех!

 

Коментирай чрез Фейсбук

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text
Следете ни във Facebook